Rátaláltam a tökéletes húsvéti finomságra. Amikor megláttam tudtam egyből: Ez kell nekem! Mutatós, elkészítése roppant egyszerű, az idei húsvét tökéletes desszertje és egyben dekorációja lesz.
1. Így készíts gabonapehelyből húsvéti tojást:
Amire szükséged lesz:
– 3 bögre Kellogg’s Rice Kripsies gabonapehely
– 3 ek. vaj
– 3 bögre mini mályvacukor
– Ételszínező festék
Elkészítés:
1. Egy lábasban melegítsük fel, és keverjük csomómentesre a mályvacukrot a vajjal és az ételszínező festékkel.
2. Öntsük hozzá a gabonapelyhet, és forgassuk meg a színes masszában.
3. Hagyjuk hűlni pár percig, majd amikor már nem forró a massza, kezünk segítségével formázzunk belőle tojásokat. (a kezünket vajazzuk be mielőtt nekilátunk formázni)
Minél több színt használsz, annál mutatósabb lesz!:)